Primăria Capitalei alocă 63 de milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi

Primăria Capitalei aşteaptă ofertanţi pentru a acorda, prin licitaţie deschisă, un contract de lucrări de reabilitare a sistemului rutier pe mai multe străzi din Capitală, oferind câştigătorului 63 de milioane de lei.

49 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei alocă 63 de milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi

Primăria Capitalei alocă 63 de milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi (Imagine: Mediafax Foto)

Conform unui anunţ de licitaţie, banii ar urma să acopere costurile lucrărilor de drumuri, care includ "partea carosabilă, trotuarele şi spaţiile verzi, inclusiv elaborarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie aferente".

Străzile ce vor fi reabilitate în urma lucrărilor atribuite prin acest contract sunt Escalei, Ciucă Ştefan, Popa Tatu, Madrigalului, Gherghiţei, Constantin Godeanu, Pătrarului, Intrarea Pătrarului, strada Liniei şi strada Cernişoara.

Valoarea estimată fără TVA a lucrărilor este, conform anunţului, de 63 de milioane de lei.

Ofertanţii trebuie să prezinte o garanţie de 1,26 milioane de lei, cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani, un bilanţ contabil pentru anul 2007, să aibă lichidităţi şi să fie solvabili.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă. Criteriile de atribuire sunt, în ordine, preţul, contând 55 la sută, planul calităţii, contând 20 la sută, durata de execuţie, cu o pondere de 20 la sută şi durata de proiectare, contând în proporţie de cinci la sută.

Ofertele complete trebuie trimise până în 9 februarie 2009, urmând să fie deschise în aceeaşi zi.

Consilierii municipali au aprobat, în şedinţa din 25 noiembrie, un proiect de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea a 31 de artere, lucrările urmând să înceapă din 2009. Printre cele 31 de artere care vor fi reabilitate se află Bulevardele Constantin Prezan şi Aviatorilor, străzile Popa Tatu, Tudor Arghezi, Ţucă Ştefan, Dezrobirii, Gârlei, Madrigalului, Veteranilor, Colţei, precum şi Piaţa Charles de Gaulle.

Pentru lucrările de reabilitare a sistemului rutier pe Bulevardele Aviatorilor şi Constantin Prezan şi în Piaţa Aviatorilor, valoarea estimativă fără TVA este, conform unui alt anunţ de licitaţie, de 116 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici