Primăria din Piatra Neamţ face sondaj local pentru a afla dacă localnicii mai vor grădină zoologică

  • Primăria oraşului Piatra Neamţ face sondaj local pentru a afla dacă localnicii mai vor grădină zoologică.
  • Discuţia a început după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu un urs traumatizat după 20 de ani petrecuţi la parcul zoo nemţean.
448 afișări
Imaginea articolului Primăria din Piatra Neamţ face sondaj local pentru a afla dacă localnicii mai vor grădină zoologică

Primăria din Piatra Neamţ face sondaj local pentru a afla dacă localnicii mai vor grădină zoologică

Sondajul a fost iniţiat de primarul oraşului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea.

„Îmi doresc să implic fiecare cetăţean în buna dezvoltare şi administrare a oraşului nostru! Acum câteva săptămâni am văzut cu toţii imagini care ne dezvăluie efectele gratiilor asupra comportamentului ursoaicelor Ina şi Anca. De aceea, vreau să vă consult public cu privire la utilitatea grădinii zoologice din Municipiul Piatra-Neamţ. Astfel, vă rog să acordaţi câteva secunde pentru a completa chestionarul de mai jos!”, a anunţat edilul şef pe Facebook.

Nemţenii sunt invitaţi să raspundă la trei întrebări. „Cum evaluaţi importanţa, oportunitatea sau necesitatea grădinii zoologice din Piatra Neamţ? Cât de des vizitaţi grădina zoologică? Doriţi funcţionarea, în continuare, a grădinii zoologice?”, sunt cele trei întrebări din chestionarul propus de primar.

Recent, membrii unei asociaţii au publicat pe Facebook imagini cu un urs care se plimbă la nesfârşit în cerc. Experţii au explicat că ursul, aflat acum într-o rezervaţie, a suferit o traumă şi nu se mai poate adapta la viaţa în libertate după ce a stat 20 de ani în captivitate la Grădina Zoologică din Piatra Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici