Primăria Galaţi caută medici pentru centrele de vaccinare

  • Primăria Galaţi caută personal pentru centrele de vaccinare.
  • Autorităţile au nevoie de cel puţin 12 medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş.
965 afișări
Imaginea articolului Primăria Galaţi caută medici pentru centrele de vaccinare

Primăria Galaţi caută medici pentru centrele de vaccinare

Reprezentanţii Primăriei Galaţi anunţă că la centrele de vaccinare este nevoie de personal şi fac apel la spiritul civic al gălăţenilor.

Municipalitatea a trimis o solicitare Colegiului Medicilor pentru a găsi 12 medici. Astfel, autorităţile se pregătesc pentru a treia etapă a vaccinării când se aşteaptă ca numărul persoanelor care se imunizează să crească.

Până în prezent, campania de vaccinare de la Galaţi s-a desfăşurat fără probleme, aproximativ 20.000 de gălăţenii fiind imunizaţi.

Primăria Galaţi a organizat trei centre de vaccinare la Patinoar, la Sala Sporturilor Dunărea şi la Sala Siderurgistul. Persoanele care lucrează în cadrul centrelor sunt plătite. Medicii primesc 90 de lei/oră, asistenţii medicali 45 de lei, iar registratorii 20 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici