Primăria Sectorului 1 a lansat licitaţia de 500 milioane de euro pentru construcţia unui spital de urgenţă

O licitaţie de peste 2,4 miliarde de lei (500 milioane de euro) a fost lansată de Primăria Sectorului 1 pentru construcţia unui spital de urgenţă, conform unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

957 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 1 a lansat licitaţia de 500 milioane de euro pentru construcţia unui spital de urgenţă

Primăria Sectorului 1 a lansat licitaţia de 500 milioane de euro pentru construcţia unui spital de urgenţă

Licitaţia a fost lansată prin Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public - Privat Sector 1 şi vizează „Elaborarea fazei de proiectare (Avize+Proiect Tehnic+Detalii de execuţie) şi a fazei de execuţie a lucrarilor, inclusiv asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata executiei lucrarilor, conform hotărârii nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico – economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, pentru obiectivul de investitii: “Spital de urgenţă categoria IA, situat în Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, Nr. 10, Sector 1, Bucureşti”.”

Durata contractului este estimată la 36 luni, conform datelor prezente pe SICAP.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 februarie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici