Primăria Sectorului 2 va face plângere penală împotriva mamei minorului găsit în comă alcoolică

Primăria Sectorului 2 va face plângere penală pentru rele tratamente aplicate copilului împotriva mamei minorului găsit vineri în comă alcoolică, care provine dintr-o familie dezorganizată.

137 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 2 va face plângere penală împotriva mamei minorului găsit în comă alcoolică

Primăria Sectorului 2 va face plângere penală împotriva mamei minorului găsit în comă alcoolică (Imagine: Mediafax Foto)

Copilul găsit în comă alcoolică în urma evacuării unui bloc din sectorul 2 provine dintr-o familie dezorganizată, mama sa trăieşte în Bucureşti în concubinaj cu un tânăr de 20 de ani cu care mai are un copil mic, iar tatăl locuieşte în Giurgiu şi se pare că este alcoolic, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 2.

Minorul are 12 ani, iar părinţii nu îşi îndeplinesc obligaţiile legale de îngrijire şi ocrotire a copiilor, refuzând să se ocupe de el şi gonindu-l de acasă, se arată în comunicat.

Copilul este în prezent internat la Spitalul "Grigore Alexandrescui", unde a fost dus după ce a fost găsit în imobilul din care au fost evacuate, vineri dimineaţă, aproximativ 100 de persoane.

El a fost preluat de către serviciile de protecţia copilului ale Primăriei Sectorului 2, fiind dat în grija Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului locale.

Minorul a fost găsit în comă alcoolică într-o cameră împreună cu un bărbat care în prezenţa angajaţilor primăriei a strigat să-i fie lăsat copilul în pace.

Cercetările în acest caz sunt derulate de Secţia 6 de poliţie, unde bărbatul a negat orice legătură cu copilul susţinând că nu este rudă cu acesta şi nu-l cunoaşte, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici