Primăria Sectorului 3 a inaugurat un adăpost de peste 70 de locuri pentru câinii fără stăpân

Un adăpost de peste 70 de locuri pentru câinii comunitari a fost inaugurat, duminică, în Sectorul 3 din Capitală, pe un teren de 700 de metri pătraţi, de un ONG, informează un comunicat al primăriei de sector.

905 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 3 a inaugurat un adăpost de peste 70 de locuri pentru câinii fără stăpân

Primăria Sectorului 3 a inaugurat un adăpost de peste 70 de locuri pentru câinii fără stăpân

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a participat la inaugurarea adăpostului, situat pe strada Releului nr. 4.

Terenul pentru construirea adăpostului, în suprafaţă de 700 de metri pătraţi, a fost pus la dispoziţie de Administraţia Domeniului Public Bucureşti Sector 3.

Adăpostul are peste 70 de locuri şi se poate extinde atât cât este nevoie. Pentru început, vor fi luaţi cu prioritate de pe stradă câinii agresivi, se precizează în comunicatul primăriei.

Proiectul este organizat şi coordonat de Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Calitatea Vieţii, mai spune sursa citată. "Am luat decizia de a contacta ONG-uri care ar putea să ne ajute, deoarece Primăria Sectorului 3 nu are atribuţii în privinţa câinilor comunitari", a spus primarul Negoiţă.

"Eu îmi donez salariul pe un an pentru acest ONG, care se ocupă de câinii comunitari", a mai declarat, la inaugurarea adăpostului, Robert Negoiţă, citat în comunicatul primăriei.

Purtătorul de cuvânt al asociaţiei, Vlad Conovaru, a spus la rândul său că adăpostul va primi bani şi de la alte organizaţii şi că animalele aduse vor fi îngrijite de un cabinet veterinar şi adoptate rapid.

Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Calitatea Vieţii este cea căreia Robert Negoiţă spunea, în februarie 2012, când era deputat, că i-a donat indemnizaţia sa de pe un an de zile, în contextul grevei parlamentarilor USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici