Primăria Sectorului 3 renunţă la ridicarea unei săli de spectacole în Parcul Titan, în urma mesajelor de la cetăţeni

Primăria Sectorului 3 (PS3) a anunţat, joi, că renunţă la construirea unei săli multifuncţionale în Parcul Titan după ce a primit de la cetăţeni mesaje nefavorabile acestui proiect, construcţia urmând a fi realizată după ce se va găsi un alt teren.

102 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 3 renunţă la ridicarea unei săli de spectacole în Parcul Titan, în urma mesajelor de la cetăţeni

Primăria Sectorului 3 renunţă la ridicarea unei săli de spectacole în Parcul Titan, în urma mesajelor de la cetăţeni (Imagini: Primăria Sectorului 3)

"În urma mesajelor primite de la cetăţeni, Primăria Sectorului 3 a luat decizia să sisteze derularea proiectului privind construcţia unei săli multifuncţionale în Parcul Titan şi să analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector", se arată în comunicatul de joi al instituţiei.

Reprezentanţii administraţiei publice de sector precizează că o sală multifuncţională de spectacole în Sectorul 3 este un "obiectiv necesar şi aşteptat de cetăţeni, dovada fiind numeroasele mesaje primite în acest sens".

Valoarea proiectului este de 47.399.766 de lei (aproximativ 1 milion de euro), sala urmând să fie construită pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, cu o capacitate de 1.200 de locuri.

Finanţarea proiectului, semnat în luna mai 2014, trebuia asigurată în proporţie de 90 la sută de la bugetul de stat, prin Compania Natională de Investiţii, restul urmând a fi asigurat din bugetul primăriei.

Terenul era pus la dispoziţie de administraţia publică de sector.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici