Primăria Sectorului 3 vrea să cumpere peste 264.000 de litri de apă plată

Primăria Sectorului 3 a lansat o licitaţie pentru cumpărarea a peste 264.000 de litri de apă minerală plată şi să închirieze purificatoare, dozatoare cu răcire şi încălzire, valoarea totală estimată, fără TVA, fiind de peste 1,4 milioane de lei.

242 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 3 vrea să cumpere peste 264.000 de litri de apă plată

Primăria Sectorului 3 vrea să cumpere peste 264.000 de litri de apă plată

Primăria Sectorului 3 al Capitralei a lansat o licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice privind încheierea unui acord-cadru pentru ”furnizare bidoane de apă minerală plată şi servicii de închiriere purificatoare, dozatoare cu răcire şi încălzire”. Conform anunţului, Primăria intenţionează să cumpere 13.920 de bidoane de apă, adică 264.480 de litri de apă plată, dar şi să închirieze 25.776 purificatoare şi 1.392 dozatoare.

Valoarea estimată a contractului este de 1.400.160 de lei fără TVA, iar durata contractului va fi de patru ani.

Potrivit caietului de sarcini, dozatoarele şi purificatoarele trebuie să aibă rezervoare de apă rece de minimum trei luitri, iar cele de apă caldă de minimum doi litri, înălţimea aparatelor trebuie să fie cuprinsă între 0,9 şi 1,1 metri. Prestatorul trebuie să asigure gratuit filtrele şi schimbarea acestora, precum şi igienizarea aparatelor la fiecare trei luni, astfel încât apa rezultată în urma filtrării să aibă calitatea impusă de standardele în vigoare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 august 2018.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici