Primăria Sectorului 3 vrea să dea aproape 500 de milioane de euro pentru lucrări de reabilitare termică

Primăria Sectorului 3 vrea să dea aproape 500 de milioane de euro pentru lucrări de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din această unitate administrativ-teritorială a Capitalei, potrivit unui anunţ publicat pe www.e-licitatie.ro.

265 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 3 vrea să dea aproape 500 de milioane de euro pentru lucrări de reabilitare termică

Primăria Sectorului 3 vrea să dea aproape 500 de milioane de euro pentru lucrări de reabilitare termică (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform anunţului, contractul pentru execuţia lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din sectorul 3 va fi atribuit prin licitaţie deschisă, poate avea forma unui acord-cadru încheiat cu maximum trei agenţi economici şi are în vedere atât executarea lucrărilor de izolare termică, cât şi instalarea uşilor, ferestrelor şi elementelor conexe la aceste imobile, potrivit www.e-licitatie.ro.

Contractul are o valoare estimată de 2.207.499.916,2 lei (aproximativ 490 de milioane de euro) fără TVA, iar durata sa va fi de patru ani.

Banii vor fi plătiţi din bugetul local al Sectorului 3, prin transfer de la bugetul de stat în conformitate cu prevederile OUG nr.18/2009, dar şi din alte surse legal constituite, respectiv creditare internă şi externă de la Banca Europeană de Investiţii, se precizează în anunţ.

În anunţul de participare la licitaţie se arată că în 2014 pot fi atribuite până la cinci contracte subsecvente, în 2015 - cel mult zece, în 2016 - până la opt contracte, iar în 2017 - până la cinci asemenea contracte, în funcţie de fondurile alocate. Durata celui mai mare contract subsecvent care ar putea fi încheiat este de 12 luni.

Potrivit sursei citate, fiecare contract subsecvent va fi de minimum 8.403.898,2 lei şi de cel mult 84.038.982 lei, în timp ce valoarea estimată a tuturor contractelor subsecvente este de 1.986.948.619,44 de lei, fără TVA.

Forma juridică pe care o va lua grupul de operatori economici căruia i se atribuie contractul este asocierea. Contractul ar urma să fie atribuit firmei care va depune oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie este 30 aprilie 2014, ora 9.00, licitaţia urmând să fie organizată în aceeaşi zi, la ora 10.00, la sediul Primăriei Sectorului 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici