Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti va construi un pasaj rutier suprateran

  • Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti va construi un pasaj rutier suprateran
  • Acesta va fi realizat într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din sector, cu o lungime de 140 de metri, anunţă instituţia.
17699 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti va construi un pasaj rutier suprateran

Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti va construi un pasaj rutier suprateran

Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti va construi un pasaj rutier suprateran într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din sector, cu o lungime de 140 de metri, anunţă instituţia. 

Pasajul rutier suprateran va fi construit la intersecţia străzii Sergent Ion Iriceanu cu strada Turnu Măgurele. Noua construcţie va supratraversa Şoseaua Berceni.

Odată cu realizarea acestui proiect, Primăria Sectorului 4 doreşte ca traficul în zonă să se desfăşoare în condiţii decente, astfel încât oamenii să nu mai piardă minute în şir în trafic, dar şi să reducă poluarea în zona de sud a Capitalei. Asta în condiţiile în care, aşa cum o arată cifrele, creşterea vitezei de deplasare a vehiculelor înseamnă mai puţine noxe eliberate în atmosferă decât dacă acestea ar staţiona la semafor şi în plus, odată cu construcţia pasajului, întreaga suprafaţă adiacentă va fi amenajată cu spaţii verzi.

Construcţia pasajului, care va avea 140 de metri lungime şi 15 metri lăţime, va costa în jur de 57 de milioane de lei, lucrările urmând să înceapă în toamnă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici