Primăria sectorului 4 îşi suspendă activitatea până pe 2 decembrie. Mai mulţi angajaţi au COVID-19

  • Primăria sectorului 4 din Capitală îşi suspendă activitatea până pe 2 decembrie, ca urmare a apariţiei unor cazuri de infecţie cu noul coronavirus.
365 afișări
Imaginea articolului Primăria sectorului 4 îşi suspendă activitatea până pe 2 decembrie. Mai mulţi angajaţi au COVID-19

Primăria sectorului 4 îşi suspendă activitatea până pe 2 decembrie. Mai mulţi angajaţi au COVID-19

„Ca urmare a apariţiei unor cazuri de infecţie cu noul coronavirus în rândul angajaţilor autorităţii locale, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a dispus astăzi, 24.11.2020, suspendarea activităţii de lucru cu publicul, precum şi a activităţii neesenţiale, în perioda 25 noiembrie – 02 decembrie 2020”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Săptămâna viitoare, angajaţii serviciilor a căror activitate poate fi executată în regim de muncă la distanţă, vor lucra de la domiciliu. De asemenea, reprezentanţii primăriei susţin că vor fi luate toate măsurile sanitare care se impun.

Activităţile ce nu pot fi executate în regim de muncă la distanţă, urmează a fi reprogramate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici