Primarul din Arad, Gheorghe Falcă, divorţează la câteva zile după ce a câştigat al patrulea mandat

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, divorţează, soţia acestuia, Ela Falcă, introducând acţiunea de divorţ la Judecătoria Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5477 afișări
Imaginea articolului Primarul din Arad, Gheorghe Falcă, divorţează la câteva zile după ce a câştigat al patrulea mandat

Primarul din Arad, Gheorghe Falcă, divorţează la câteva zile după ce a câştigat al patrulea mandat (Imagine Ovidiu Micsik / Mediafax Foto)

Acţinea de divorţ a fost înregistrată în data de 9 iunie, conform site-ul Judecătoriei Arad, adică la câteva zile după ce Gheorghe Falcă a câştigat cel de-al patrulea mandat consecutiv de primar.

Ela şi Gheorghe Falcă s-au căsătorit în octombrie 2002, naşi fiind preşedintele de atunci al României, Traian Băsescu şi Maria Băsescu. Cei doi au o fetiţă, Anamaria, în vârstă de 9 ani.

Gheorghe şi Ela Falcă nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Gheorghe Falcă a fost cel mai influent membru al PDL Arad, fomaţiune pe care a condus-o o vreme, iar apoi în urma fuziunii cu liberalii, este preşedintele PNL Arad. El este cel mai longeviv primar al municipiului Arad după Revoluţia din 1989 şi al doilea de la 1900 încoace. Înainte de cele trei mandate de primar, în perioada 2000-2004, Gheorghe Falcă a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, iar în perioada guvernării PNL era în cărţi pentru un post de ministru.

Ela Falcă este arhitect de profesie şi este fiica fostului vicepremier Gheorghe Seculici, în prezent preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Cei doi au apărut împreună, cel mai recent, în public, duminica trecută, când s-au prezentat la vot. Ei au fost însoţiţi de fiica lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici