Primarul din Haţeg: Fiica mea a consumat, nu s-a drogat

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fiica sa, Oana Timiş, arestată pentru trafic şi consum de droguri şi sprijinirea unui grup infracţional organizat, este închisă "pentru că se numeşte Timiş" şi că ea "a consumat, nu s-a drogat".

268 afișări
Imaginea articolului Primarul din Haţeg: Fiica mea a consumat, nu s-a drogat

Primarul din Haţeg: Fiica mea a consumat, nu s-a drogat (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Edilul din Haţeg a prezentat, în conferinţa de presă, date din rechizitoriu referitoare la fiica sa.

"În rechizitoriul în baza căruia au fost arestaţi sunt convorbiri telefonice ale Oanei interceptate timp de câteva zile. În una dintre ele, ea vorbeşte cu fostul ei prieten şi îi spune că vrea ketamină pentru ea. Am căutat pe net şi am văzut că se poate cumpăra oricând ketamină şi că sunt unii cercetători din SUA care susţin că e un remediu foarte bun pentru depresie. De fapt, sunt unele articole în care este prezentat drept medicament magic contra depresiei. Dacă e considerat nociv, autorităţile ar trebui să ia măsuri pentru ca aceşti copii să nu ajungă la substanţă", a afirmat Nicolae Timiş.

El a susţinut, de asemenea, că fiica sa nu reprezintă un pericol social.

"Oricum, în rechizitoriu nu e nimic care să o lege pe fiica mea de un grup infracţional şi Oana nu este un pericol social. Singurul motiv pentru care Oana este la puşcărie este că se numeşte Timiş. Poate că sunt incomod că nu mă supun, poate cred că aş putea candida pentru un post de deputat, poate cred că pot sprijini pe cineva pentru acest post", a declarat primarul Haţegului, Nicolae Timiş.

Acesta a susţinut că se simte "vânat politic" şi că are de gând să înfiinţeze o asociaţie a victimelor ketaminei.

"Am pregătit un blog pentru victimele ketaminei şi vrem să facem şi o asociaţie care să lupte pentru salvarea zâmbetului Oanei. Blogul http://www.victimeleketamineidinhateg.blogspot.com poate fi deja accesat, însă mai avem puţin de lucru la el. Ce i s-a întâmplat fiicei mele nu e justiţie", a adăugat Timiş.

Întrebat dacă, după ce a citit rechizitoriul, crede că fiica sa s-a drogat, Timiş a răspuns: "Fiica mea a consumat, nu s-a drogat! Drogat e un cuvânt prea greu pentru ce a făcut. Puteţi căuta pe internet, unde ketamina este prezentată drept medicament magic contra depresiei".

El a susţinut că fiica lui nu a recunoscut în faţa sa că a luat droguri.

Fiica primarului din Haţeg, Oana Timiş, şi alte 28 de persoane au fost reţinute şi ulterior arestate pentru trafic şi consum de ketamină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici