Primarul din Sângeorz Băi, care şi-a umilit fiica de 14 ani, a rămas fără mandat

  • Primarul din Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, care şi-a umilit fiica de 14 ani, a rămas fără mandat, a anunţat miercuri Prefectura Bistriţa-Năsăud.
7485 afișări
Imaginea articolului Primarul din Sângeorz Băi, care şi-a umilit fiica de 14 ani, a rămas fără mandat

Primarul din Sângeorz Băi, care şi-a umilit fiica de 14 ani, a rămas fără mandat

„Astăzi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

Conform acestuia, viceprimarul oraşului Sângeorz-Băi va prelua atribuţiile de primar.

IPJ Bistriţa-Năsăud anunţa, la mijlocul lunii septembrie, că, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Acesta vizează cazul primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care şi-ar fi pus fiica în vârstă de 14 ani să stea dezbrăcată cu mâinile la perete şi să îşi ceară scuze pentru că nu este ascultătoare.

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la acest caz, că este categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor şi cu atât mai mult faţă de un copil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici