Primarul din Vatra Dornei a găsit soluţia pentru a scăpa România de coronavirus şi pandemie: ”Băgăm toţi viruşii în conducte şi îi gazăm”

  • Ilie Boncheş, primar Vatra Dornei, a avut o declaraţie controversată referitor la noul tip de coronavirus
  • El se gândeşte la o soluţie pentru a scăpa Vatra Dornei, dar şi România, de pandemie, să „bage viruşii în conducte şi să îi gazeze”
  • Boncheş s-a arătat foarte emoţionat de vizita premierului şi nu ştia dacă visează sau nu
  • Şi Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava, a fost destul de mişcat de sprijinul premierului
  • Orban a mers, sâmbătă, la punerea în funcţiune a reţelei de gaze naturale în comuna Moara din judeţul Suceava
5166 afișări
Imaginea articolului Primarul din Vatra Dornei a găsit soluţia pentru a scăpa România de coronavirus şi pandemie: ”Băgăm toţi viruşii în conducte şi îi gazăm”

Primarul din Vatra Dornei a găsit soluţia pentru a scăpa România de coronavirus şi pandemie: ”Băgăm toţi viruşii în conducte şi îi gazăm”

Nu s-a găsit, încă, un vaccin pentru COVID-19, dar primarul de la Vatra Dornei, Ilie Boncheş, s-a gândit la o la o soluţie pentru a scăpa atât Vatra Dornei, cât şi România, de pandemie, să „bage viruşii în conducte şi să îi gazeze".
 
Declaraţia controversată a edilului dornean a venit în contextul vizitei premierului Orban pentru inaugurarea lucrărilor la magistrala de gaz, care va racorda oraşul sucevean la reţeaua naţională. Cele două cazane care vor încălzi bucovinenii au fost prilej de mare emoţie pentru politicienii din Suceava.
 
”Nu-mi vine a crede ca este o realitate si nu e un vis. Chiar sunt emoţionat la maxim pentru aşa vizită pe care o avem azi la Vatra Dornei. Îi rog pe dorneni să ne unim cu toţii şi să reuşim să trecem perioada aceasta grea, iar toţi viruşii vom reuşi să îi bagam in conducte şi să îi gazăm, să încheiem pentru Dorna şi pentru România cu pandemia”, a declarat Ilie Boncheş, primarul din Vatra Dornei.
 
”Vreau să mulţumesc premierului României, domnul Ludovic Orban pentru finanţarea acestor două cazane de la Vatra Dornei. Dorna e ţara laptelor, a fructelor de pădure, ţara abatoarelor. Aici gravtează în jur de 50.000 de locuitori. Mulţumesc lui Dumnezeu că am prins acest moment legat de gazul metan de la Dorna”, a declarat Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici