Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi-a pierdut buletinul în ziua votului

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi-a pierdut cartea de identitate chiar în ziua votării şi a fost nevoit să-şi amâne momentul votului pentru a primi o nouă carte de identitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

840 afișări
Imaginea articolului Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi-a pierdut buletinul în ziua votului

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi-a pierdut buletinul în ziua votului (Imagine: Doru Nica/ Arhiva Mediafax Foto)

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, nu şi-a mai găsit buletinul chiar în ziua votării şi a fost nevoit să-şi amâne momentul votului pentru a primi o nouă carte de identitate.

Inţial primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, trebuia să voteze la ora 13.30 la secţia 103 din cadrul şcolii de pe strada Posada numărul 19 din cartierul Aradul Nou, dar a anunţat apoi că momentul votării s-a amânat şi va fi anunţat din timp.

"Ca orice om nu mi-am găsit buletinul şi trebuie să mi-l refac pentru ziua de astăzi. Dar eu cred că se întâmplă oricărui cetăţean astfel de lucruri, este o normalitate, foarte bine că ghişeele (de la Evidenţa Populaţiei - n.r.) sunt deschise, o să apuc la ora 15.00 să-mi exercit dreptul de vot. Ultima dată am umblat cu cartea de identitate când am avut o deplasare în străinătate în urmă cu câteva săptămâni bune", a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul municipiului Arad Gheorghe Falcă, în timp ce aştepta să primească noua carte de identitate.

Deplasarea în străinătate a avut loc după depunerea candiaturii, când Gheorghe Falcă a avut cartea de identitate.

În cursa pentru funcţia de primar al municipiului Arad sunt 10 candidaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici