Primarul Piedone, de nerecunoscut cu un nou look: ras în cap, fără mustaţă şi fără barbă - FOTO

Edilul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost de nerecunoscut, marţi, în Piaţa Sudului, datorită noului look - ras în cap, fără mustaţă şi fără barbă -, care l-a ajutat să depisteze comercianţii care nu dădeau bon fiscal sau înşelau la cântar.

754 afișări
Imaginea articolului Primarul Piedone, de nerecunoscut cu un nou look: ras în cap, fără mustaţă şi fără barbă - FOTO

Primarul Piedone, de nerecunoscut cu un nou look: ras în cap, fără mustaţă şi fără barbă - FOTO

Intenţia edilului nu a fost să facă verificări în piaţă, susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Piedone a profitat însă de faptul că nu este recunoscut şi a aştepat să-i fie eliberate bonuri fiscale pentru produsele cumpărate.

" 'Mai aveţi ceva să-mi daţi?', i-am întrebat pe cei în culpă. Fireşte, au spus că nu, decât bună ziua. O zi pe care le-am stricat-o, cu siguranţă, prezentându-mă şi anunţându-i că le reziliez pe loc contractele de închiriere pentru spaţiile pe care le ocupă. De asemenea, aceştia nu vor mai primi autorizaţii de funcţionare, necesare desfăşurării activităţii. În perioada următoare, aceste spaţii vor fi scose din nou la licitaţie, iar pe cei care le vor ocupa îi sfătuiesc să se păstreze în legalitate", a declarat edilul.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, pe lângă cei care nu eliberau bon fiscal, au fost găsiţi, cu acest prilej, şi zeci de comercianţi care nu aveau case de marcat, iar alţi 15 l-au înşelat la cântar pe primar.

Urmarea? Control în toată regula, în urma căruia s-au dat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 74.000 de lei, pentru lipsa casei de marcat şi neeliberarea bonului fiscal. Totodată, unui număr de 12 comercianţi le-a fost retrasă autorizaţile de funcţionare şi le-au fost reziliate contractele de închiriere.

De asemenea, au fost confiscate aproximativ 250 de kilograme de fructe şi legume, pentru care nu s-au putut prezenta acte de provenienţă, iar toate căsuţele de lemn de pe esplanada Pieţei Sudului au fost închise, edilul constatând că toţi comercianţii care le ocupau nu aveau nici ei case de marcat.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 mai spun că la noul look al lui Piedone, care l-a ajutat să nu fie recunoscut în piaţă, au contribuit şi "aproximativ 85 de kilograme în minus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici