Primarul Sectorului 6 a refuzat să recepţioneze o lucrare: Fără lucrări publice executate prost

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a refuzat să recepţioneze o lucrare. El a anunţat că i-a cerut constructorului să reia operaţiunea şi a declarat că nu va accepta nici o lucrare publică executată prost. Edilul şef a mai spus că va merge personal să recepţioneze toate lucrările din sector.

1899 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 6 a refuzat să recepţioneze o lucrare: Fără lucrări publice executate prost

Primarul Sectorului 6 a refuzat să recepţioneze o lucrare: Fără lucrări publice executate prost

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat pe Facebook că nu a recepţionat o lucrare de modernizare a infrastructurii deoarece era prost executată. Edilul a spus că nu va mai accepta lucrări cu probleme şi a dezvăluit faptul că va participa la toate recepţiile lucrărilor din sector.

Ciucu a adăugat faptul că lucrările prost executate vor fi refăcute pe cheltuiala firmelor.

„V-am spus încă din campania de la locale că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică este slaba calitate a lucrărilor publice! Nu mai accept încă de la recepţie lucrări cu defecte, strâmbe, neconforme, prost executate. Acesta este un mesaj pentru administraţiile Sectorului 6, pentru funcţionarii publici şi pentru firmele care au contracte cu noi şi cele care îşi doresc contracte cu noi: nu mai accept lucrări făcute in grabă şi executate prost! (stiu, era campanie electorală, dar aceste lucrări nu l-au ajutat la nimic, din contră). Nu am recepţionat această lucrare, firma o va reexecuta pe cheltuiala ei. Ştiu, nu e normal ca primarul să receptioneze fiecare lucrare, dar o perioadă vom merge aşa, pana când toată lumea se va învaţa cu standardele mele. Între timp trebuie să ma asigur ca am oameni competenţi (ingineri, constructori etc.) care să facă recepţia si controlul calităţii! Sper ca mesajul meu să fie recepţionat! Nu mai suport să văd lucrări publice executate prost!”, a scris primarul Ciucu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici