Primele ajutoare medicale de urgenţă au ajuns la Kiev de la Medici Fără Frontiere

Primul transport cu ajutoare medicale de urgenţă de la Medici Fără Frontiere (MSF a ajuns la Kiev, a anunţat organizaţia umanitară internaţională într-un comunicat de presă, citat de CNN.

522 afișări
Imaginea articolului Primele ajutoare medicale de urgenţă au ajuns la Kiev de la Medici Fără Frontiere

Materialele includ truse chirurgicale, truse de traumă, medicamente pentru boli cronice şi materiale pentru victime în masă.

Acestea vor fi donate spitalelor din Kiev şi altor oraşe din estul Ucrainei.

„Era urgent să facem acest lucru cât mai repede”, a declarat Christopher Stokes, coordonatorul de urgenţă al MSF în Ucraina, potrivit comunicatului.

„S-ar putea să ne aflăm într-o cursă contracronometru aici - nu avem nicio certitudine cât timp va mai fi posibil accesul cu trenul la Kiev. Am ales să optăm pentru varianta trenului din motive de viteză şi de capacitate mare”, a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici