Primele cununii din acest sezon, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac

Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac a găzduit primele cununii religioase din acest sezon, doi tineri britanici căsătorindu-se, vineri, în lăcaşul de cult, iar doi bucureşteni, sâmbătă, alături fiindu-le rudele şi cei mai buni prieteni.

177 afișări
Imaginea articolului Primele cununii din acest sezon, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac

Primele cununii din acest sezon, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac

Potrivit directorului de marketing al Complexului Turistic "Hotel de Gheaţă" Bâlea Lac, Adelina Grigoroiu, doi tineri britanici s-au căsătorit, vineri după-amiază, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac, iar petrecerea de nuntă au făcut-o la restaurantul din cadrul Hotelului de Gheaţă.

Britanicii au fost însoţiţi de câţiva prieteni apropiaţi şi de rude, grupul având în total 14 persoane, care şi-au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în camerele Hotelului de Gheaţă.

Potrivit Adelinei Grigoroiu, britanicii au coborât de la Bâlea Lac sâmbătă dimineaţă, când a urcat un alt grup.

"Este vorba despre un grup din Bucureşti. Doi tineri din Bucureşti s-au căsătorit, sâmbătă, la Biserica de Gheaţă. Cei doi nu au purtat haine tradiţionale de nuntă, fiind îmbrăcaţi în haine de munte", a declarat Adelina Grigoroiu.

Potrivit acesteia, grupul din Bucureşti este format din aproximativ zece persoane, care se vor caza la Cabana Bâlea Lac, şi nu la Hotelul de Gheaţă.

Adelina Grigoroiu a anunţat că, până în prezent, pentru acest sezon, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac mai este programată o cununie religioasă, care va avea loc la finalul lunii februarie, fiind vorba tot despre doi tineri britanici.

Cea de-a şasea Biserică de Gheaţă de la Bâlea Lac, construită în apropierea Hotelului de Gheaţă, a fost sfinţită, în ianuarie, de opt preoţi aparţinând mai multor confesiuni recunoscute în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici