PRIMELE IMAGINI cu avionul care a aterizat forţat în Munţii Apuseni - FOTO

Primele imagini de la locul accidentului de avion din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi o studentă, iar alte cinci persoane au fost rănite, au fost realizate de o echipă off-road.

16482 afișări
Imaginea articolului PRIMELE IMAGINI cu avionul care a aterizat forţat în Munţii Apuseni - FOTO

PRIMELE IMAGINI cu avionul care a aterizat forţat în Munţii Apuseni (Imagine: Marius Pop/ Transsylvania Offroad Club)

Câţiva membri ai Transsylvania Offroad Club au ajuns, luni seară, la locul accidentului din Munţii Apuseni, pentru a ajuta autorităţile.

Fotografiile au fost realizate de Marius Pop.

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

În avion se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studenta şi doi membri ai echipajului de zbor - pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat, iar studenta era în stop cardio-respirator, cu hipotermie severă, nemaiputând fi salvată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici