Cine a fost Adrian Iovan, care a pilotat avionul ce a aterizat forţat în Munţii Apuseni

Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat forţat luni în munţii Apuseni, a murit. Pilotul avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor şi licenţele în termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor.

12242 afișări
Imaginea articolului Cine a fost Adrian Iovan, care a pilotat avionul ce a aterizat forţat în Munţii Apuseni

Adrian Iovan (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Iovan avea 55 de ani şi o carieră de zeci de ani ca pilot la Tarom şi BlueAir.

Adrian Iovan avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor şi licenţele în termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor.

După pensionare, el le preda studenţilor din anii terminali ai Şcolii de Piloţi şi pilota avioane de mici dimensiuni.

Adrian Iovan a fost căsătorit cu designerul Romaniţa Iovan, pe care a cunoscut-o în timpul unui zbor. Au împreună un fiu, Albert. Pilotul avea şi o fiică, în vârstă de 27 de ani, dintr-o căsătorie anterioară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici