Primul carambol pe singurul lot deschis din Autostrada Sibiu - Piteşti

  • Un acciddent între mai multe maşini a avut loc duminică seara, pe Autostrada A1 Sibiu - Piteşti, între Tălmaciu şi Tălmăcel, în judeţul Sibiu.
  • Acesta este primul astfel de eveniment rutier de la deschiderea singurului lot al Autostrăzii, cel dintre Sibiu şi Boiţa.
1857 afișări
Imaginea articolului Primul carambol pe singurul lot deschis din Autostrada Sibiu - Piteşti

Primul carambol pe singurul lot deschis din Autostrada Sibiu - Piteşti

Accidentul rutier a avut loc pe A1, km. 227, zona Tălmaciu – Tălmăcel, pe sensul Sibiu – Boiţa şi au fost implicate mai multe autovehicule.

Traficul rutier de pe A1, pe direcţia Sibiu – Boiţa, este deviat la km. 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veştem – Tălmaciu - Boiţa.

„Date fiind atât avertizările de ceaţă, cât şi cele de ploaie îngheţată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanţei între autovehicule, utilizarea frânei de motor şi evitarea manevrelor bruşte”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în accidentul rutier au fost implicate o 6 autoturisme.

„În urma impactului, două persoane au fost rănite, investigate medical. Circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers către Boiţa, autovehiculele fiind redirecţionate de la km 237 către DN7 Veştem. Carosabilul este ud, pe alocuri polei. Se acţionează cu material antiderapant”, transmite Infotrafic.

Paramedicii ISU Sibiu şi ai Ambulanţei Sibiu intervin cu mai multe echipaje.

Medicii de la Ambulanţa Sibiu au asistat medical un bărbat de 27 de ani care a suferit un traumatism la şoldul drept. El a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă. Celelalte victime au fost asistate de către celelalte echipaje prezente la fata locului, ele refuzând transportul la UPU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici