Primul oraş din România care anunţă Târg de Crăciun. „În contextul provocărilor din cauza Cornavirusului, ediţia 2020 va fi una adaptată”

  • Peste 100 de expozanţi vor fi prezenţi în Centrul Sibiului în timpul sărbătorilor de iarnă
  • Târgul de Crăciun se va desfăşura la Sibiu în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie 2021
  • Rata de infectare cu Sars Cov-2 în judeţul Sibiu este în prezent de 2,51 la mia de locuitori
2491 afișări
Imaginea articolului Primul oraş din România care anunţă Târg de Crăciun. „În contextul provocărilor din cauza Cornavirusului, ediţia 2020 va fi una adaptată”

Un oraş din România organizează Târgul de Crăciun î

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu anunţă desfăşurarea celei de-a 14-a ediţii în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie. Ediţia din acest an este anunţată a fi „adaptată pentru a putea oferi siguranţa necesară vizitatorilor şi spaţiu suficient pentru distanţare”.

Târgul de Crăciun se va desfăşura în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie 2021.

„În contextul provocărilor din cauza Cornavirusului, ediţia 2020 va fi una adaptată pentru a putea oferi siguranţa necesară vizitatorilor şi spaţiu suficient pentru distanţare. Suprafaţa evenimentului a fost lărgită considerabil, adăugând şi Piaţa Mică şi Str. Nicolae Bălcescu la zona de vizitat. Spaţiile de plimbare din Piaţa Mare sunt lărgite, zona de gastronomie organziată cu locuri suficiente pentru stat la masă (în picioare) iar purtarea măştii va fi obligatorie. În rest, atmosfera va fi în continuare una feerică şi pozitivă, ca să intrăm în spiritul Sărbătorilor”, anunţă organizatorii.

Conform acestora, peste 100 de expozanţi vor fi prezenţi în Centrul Sibiului pentru a oferi experienţe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracţii printre care se numără Atelierul lui Moş Crăciun, patinoarul în aer liber şi Parcul lui Moş Crăciun.

Spectaculoasele proiecţii realizate pe fiecare clădire din Piaţa Mare vor fi din nou prezente. Proiecţiile sunt renumite deoarece transformă centrul oraşului într-un loc de poveste.

Rata de infectare cu Sars Cov-2 în judeţul Sibiu este de 2,51 la mia de locuitori.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici