Primul târg de Crăciun din Bucureşti se deschide joi

  • Primul târg de Crăciun de anul acesta din Bucureşti se va deschide joi în Parcul Drumul Taberei.
  • Cu această ocazie va fi aprins iluminatul festiv de sărbători în Sectorul 6 al Capitalei.
5285 afișări
Imaginea articolului Primul târg de Crăciun din Bucureşti se deschide joi

Primul târg de Crăciun care se deschide anul acesta în Bucureşti este amenajat în Parcul Drumul Taberei. Este vorba despre prima ediţie a „West Side Christmas Market".

Târgul va fi inaugurat joi, la ora 18.00, anunţă primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

În cadrul evenimentului de joi va fi aprins iluminatul festiv în sectorul bucureştean. De asemenea, în două cartiere ale Sectorului 6 vor fi deschise spaţii în care se comercializează produse de sezon.

„Am văzut că în alte oraşe există versiuni mai mici de astfel de târguri în diferite piaţete sau locuri în care se amenajează spaţii care comercializează felurite mâncăruri şi băuturi tradiţionale. Începând cu anul acesta testăm şi noi aceasta abordare. Începem cu două locuri, în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir şi în zona Crângaşi/Giuleşti în parcarea de vizavi de piaţa Crângaşi”, a explicat primarul Sectorului 6.

În interiorul târgului de Crăciun va fi şi un patinoar. Intrarea va fi gratuită, iar costurile de organizare sunt suportate din taxele comercianţilor, anunţă autorităţile locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici