Principalul suspect în cazul jafului casei de schimb din Alba, prins

Un cetăţean italian în vârstă de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Alba, fiind principalul suspect în cazul jafului produs, duminică, la o casă de schimb valutar din Alba Iulia.

17 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul jafului casei de schimb din Alba, prins

Principalul suspect în cazul jafului casei de schimb din Alba, prins (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii luni de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba, cetăţeanul italian Giovani G., în vârstă de 35 ani, este suspectat că duminică, în jurul orei 10.25, a agresat-o pe casiera unei case de schimb valutar care ieşise din unitate şi a pătruns în ghişeu, de unde a luat suma de 5.540 euro şi 400 lei.

La doar câteva ore de la sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat şi prins în localitatea Abrud de către poliţiştii de investigaţii criminale. Potrivit sursei citate bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tâlhărie, iar luni va fi dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Casa de schimb valutar unde a avut loc jaful se află în centrul municipiului Alba Iulia, în apropierea unor instituţii importante, precum Direcţia de Finanţe.

Duminică dimineaţă, casiera unităţii a ieşit din incinta casei de schimb valutar după ce a observat că un trecător ar fi doborât pancarta din faţa societăţii pe care erau afişate cursurile de schimb valutar. În acel moment femeia a fost atacată cu un spray paralizant în ochi, iar atacatorul a intrat pe lângă ea în casa de schimb valutar, de unde a furat o sumă de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici