Principesa Margareta: Majestatea Sa e mai bine, mă simt mai relaxată acum

Starea de sănătate a Regelui Mihai este mai bună, dar Majestatea Sa nu va reveni în ţară în perioada următoare, a declarat luni Principesa Margareta.

8091 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta: Majestatea Sa e mai bine, mă simt mai relaxată acum

Principesa Margareta: Majestatea Sa e mai bine, mă simt mai relaxată acum

''Majestatea Sa e mai bine, m-a sunat de ziua mea. Mă simt mai relaxată acum'', a precizat Principesa Margareta, Custodele Coroanei, în faţa jurnaliştilor prezenţi la evenimentul de aniversare a Academiei Române.

Întrebată despre programul de recuperare a Regelui, ea a precizat că acesta ''merge încet-încet'', argumentând că, întrucât nu este medic, nu poate da mai multe amănunte.

Principesa a exclus o revenire în ţară a Regelui Mihai în perioada următoare, afirmând că ea îl va vizita în curând în Elveţia.

Regele Mihai a fost externat pe 14 martie din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile, şi a ajuns la reşedinţa privată, unde va continua să fie sub observaţia echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie.

Reprezentanţii Casei Regale au anunţat, miercuri, 2 martie, într-un comunicat de presă, că Regele Mihai I este grav bolnav şi din acest motiv se va retrage din viaţa publică. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestăţii Sale, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale, diagnosticele puse de echipa medicală fiind “carcinomepidermoid metastazant”şi “leucemie cronică”. Regele urmează un tratament complex şi solicitant, care îl împiedică să apară în public, având nevoie de o perioadă de refacere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici