Prinţesa Lia şi Prinţul Paul de România riscă să fie executaţi silit

Curtea Supremă din Anglia cere judecătorilor români să-l execute silit pe Prinţul Paul pentru o datorie de aproximativ 2 milioane de euro. Magistraţii englezi au decis ca Prinţesei Lia şi soţului său, Prinţul Paul de România, să le fie indisponibilizate proprietăţile din Anglia, din Ţara Galilor şi din România.

764 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Lia şi Prinţul Paul de România riscă să fie executaţi silit

Prinţesa Lia şi prinţul Paul de România riscă să fie executaţi silit (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Înalta Curte de Justiţie - Divizia Queen's Bench a decis, la 2 iunie 2010, în dosarul cu numărul HQ 10X00866, că Prinţul Paul de România, "cunoscut şi sub numele de Prinţul Paul, Paul Lambrino, Paul Philippe de Hohenzollern", şi Prinţesa Lia a României, "cunoscută şi sub numele de Prinţesa Lia, Lia Triff, Lia de Hohenzollern şi Lia Georgia Hohenzollern", să-i plătească lui Marco Houston 1,8 milioane de lire sterline (peste 2 milioane de euro).

Citeşte mai multe despre datoria prinţului Paul pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici