Prinţul Charles s-a răsfăţat cu un pahar de whisky, în timp ce primea oaspeţi de seamă

  • Prinţul de Wales a băut un pahar cu tărie, la recepţia Earthshot de la COP26, recunoscând că „are nevoie de ea după azi”.
  • Prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani, care şi-a petrecut ziua întâmpinând demnitari, a petrecut evenimentul de aseară la Glasgow, alături de ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge.
1592 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles s-a răsfăţat cu un pahar de whisky, în timp ce primea oaspeţi de seamă

Prinţul Charles

La recepţia de la Distileria Clydeside. Prinţul Charles a luat paharul de whisky, moment în care moştenitorul tronului a glumit: „Cred că am nevoie de el după ziua de azi, vă asigur”, în timp ce continua să vorbească cu mai mulţi invitaţi de la recepţie.

La începutul zilei, Prinţul Charles şi-a folosit discursul COP26 la summitul climatic pentru a solicita o „campanie în stil militar”, pentru a mobiliza trilioane de dolari în numerar din sectorul privat, ca să „salvăm planeta noastră preţioasă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici