Prioritate la vaccinare. Medicul Alina Tănase, despre persoanele care ar trebui vaccinate anti COVID-19

  • Medicul Alina Tănase, de la Institutul Clinic Fundeni, a vorbit despre prioritatea la vaccinare la emisiunea „Ochii pe Mine”.
  • Alina Tănase: „După personalul medical, trebuie vaccinaţi bolnavii de boli cronice şi pacienţii vârstnici.”
1627 afișări
După personalul medical, ar trebui vaccinaţi bolnavii de boli cronice şi pacienţii vârstnici. Asta îţi spune doctorul Alina Tănase, de la Institutul Clinic Fundeni. A fost invitata lui Vlad Craioveanu aseară, la emisiunea „Ochii pe Mine” şi a vorbit despre prioritatea la vaccinare.

Alina Tănase: „După personalul medical, trebuie vaccinaţi bolnavii de boli cronice şi pacienţii vârstnici.”

„Cred că ar trebui să ne legăm de boli şi mai puţin de categorii profesionale. Cred că cei mai în risc sunt pacienţii vârstnici, cu comorbidităţi. Cred că este mai puţin important ce meserie au, după ce am terminat sistemul medical de vaccinat, ci mai important este să avem grijă de pacienţii noştri cu boli cronice. Cred că acolo trebuie să ne îndreptăm a doua categorie de vaccinare şi sigur această categorie de pacienţi este pusă în pericol. Adică eu acolo aş merge repede după personalul medical.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici