Proba practică pentru obţinerea permisului auto, suspendată vineri şi luni în Capitală

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere este suspendată vineri şi luni, din cauza vremii, a anunţat Prefectura Capitalei.

322 afișări
Imaginea articolului Proba practică pentru obţinerea permisului auto, suspendată vineri şi luni în Capitală

Proba practică pentru obţinerea permisului auto, suspendată vineri şi luni în Capitală (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Urmare condiţiilor meteorologice nefavorabile, în baza prevederilor art. 4 alin.4 din Ordinul Ministrului Administraţiei si Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti anunţă întreruperea desfăşurării probei practice a examenului auto, în zilele de 3 şi 6 februarie 2012", se arată într-un comunicat de joi al instituţiei.

Prefectura Capitalei a precizat că în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo, întreruperea ar putea fi prelungită.

Persoanele care nu au susţinut proba practică se pot prezenta la sediul Serviciului regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti, din Şoseaua Pipera nr. 49, pentru reprogramare în oricare zi lucrătoare, între orele 8.00 şi 20.00. Aceşti candidaţi vor avea prioritate la programare.

Prefectura Capitalei recomandă şcolilor de şoferi şi instructorilor auto să evite efectuarea orelor de pregătire cu elevii până la normalizarea condiţiilor meteo.

Meteorologii au emis un nou cod galben, valabil de vineri dimineaţă până duminică seara, avertizând că aria ninsorilor va cuprinde treptat toate regiunile, începând din sud-vest, local stratul de zăpadă va depăşi 20 de centimetri, iar vântul va avea la rafale viteze de peste 60 de km/h.

În Oltenia, Muntenia şi în sudul Banatului ninsori şi intensificări ale vântului vor fi încă din cursul zilei de joi, au precizat meteorologii.

La începutul acestei săptămâni, meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ger, valabilă până vineri, pentru Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramureş şi Dobrogea, unde temperaturile minime vor fi, în general, între -27 şi -17 grade.

Totodată, meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru acelaşi interval, valabilă pentru Crişana şi Banat, unde noaptea temperatura va coborî sub -10 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici