Probleme pe pârtia de schi pentru un părinte cu fiul său. De ce au fost amendaţi de jandarmi

Un tată şi fiul său s-au plimbat, miercuri, cu SUV-urile pe o pârtie de schi din staţiunea Muntele Mic şi au rămas blocaţi în zăpadă, judeţul Caraş-Severin.

909 afișări
Imaginea articolului Probleme pe pârtia de schi pentru un părinte cu fiul său. De ce au fost amendaţi de jandarmi

Sursa foto: Mediafaxfoto

Jandarmii montani au surprins doi cetăţeni aflaţi cu SUV-urile pe pârtia de schi „Borlova" din staţiunea Muntele Mic.

Cei doi doreau să urce la Crucea Eroilor, alegând ca deplasarea s-o facă chiar pe pârtia de schi.

„Cum prima maşină a rămas înzăpezită, cei doi au decis să încerce s-o scoată din zăpadă cu cel de al doilea SUV. Din cauza stratului mare de zăpadă, aceştia nu au reuşit să tracteze autoturismul. Jandarmii montani au izolat zona, dat fiind faptul ca autoturismul a rămas pe pârtia de schi şi au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement”, transmit jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici