Procedura de selecţie a formatorilor angajaţilor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, demarată de Ministerul Justiţiei

Ministerul Justiţiei a anunţat, vineri, deschiderea procedurii de selecţie a persoanelor care vor participa la procesul de formare continuă a funcţionarilor publici cu statut special din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), primul modul cuprinzând directorii în exerciţiu.

475 afișări
Imaginea articolului Procedura de selecţie a formatorilor angajaţilor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, demarată de Ministerul Justiţiei

Procedura de selecţie a formatorilor angajaţilor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, demarată de Ministerul Justiţiei

„Ministerul Justiţiei împreună cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor declanşează astăzi, 5 ianuarie 2018, procedura publică de selecţie a formatorilor în vederea desfăşurării procesului de formare continuă a funcţionarilor publici cu statut special din cadrul ANP. Primul modul de formare continuă va începe în cursul lunii februarie 2018 şi va cuprinde directorii de penitenciare în exerciţiu, desfăşurându-se la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna (str. Tiseşti, nr. 137, jud. Bacău, cod poştal 605600), pe o perioadă de 10 de zile lucrătoare (80 de ore/8 ore/ zi)”, se arată într-un comunicat al Ministerului Justiţiei.

Potrivit sursei citate, tematica modulului de pregătire, precum şi orele de curs aferente se regăsesc accesând programul de pregătire profesională.

Reprezentanţii Ministerului Justiţiei au subliniat că specialiştii care doresc să participe la programul de formare continuă trebuie să înainteze, până în 22 ianuarie, următoarele documente: declaraţia de participare; programa analitică (tematica şi bibliografia) aferentă disciplinei/disciplinelor pentru care se doreşte participarea; Curriculum Vitae – format Europass. Selecţia formatorilor se va realiza în perioada 23-31 ianuarie 2018.

Documentele pot fi trimise în format fizic la Minister sau în format electronic, pe adresa de e-mail cabinet.ministru@just.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici