Proces ciudat în Bihor: un deţinut cere daune de 12 milioane de lei judecătorilor / Acuzaţiile aduse magistraţilor

Un deţinut din Penitenciarul Oradea cere 12 milioane de lei daune de la Judecătoria Oradea, pe ai cărei magistraţi îi acuză că s-au pronunţat în cazul lui cu „rea credinţă”. Deţinutul a mai cerut daune de 15 milioane de lei şi de la penitenciar, dar această solicitare i-a fost respinsă de instanţă.

1555 afișări
Imaginea articolului Proces ciudat în Bihor: un deţinut cere daune de 12 milioane de lei judecătorilor / Acuzaţiile aduse magistraţilor

Proces ciudat în Bihor: un deţinut cere daune de 12 milioane de lei judecătorilor / Acuzaţiile aduse magistraţilor

Un bărbat încarcerat în Penitenciarul Oradea a depus o cerere la Tribunalul Alba prin care solicită daune morale de la magistraţii Judecătoriei Oradea. Acesta a depus la dosar o cerere scrisă de mână, intitulată „Memoriu-Sesizare", dar şi o sesizare către preşedintele Tribunalului Alba.

„Reclamantul a chemat în judecată pârâta, solicitând ca, prin hotărâre judecătorească, să se dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 12 milioane RON, reprezentând daune morale", se arată în motivarea instanţei. Potrivit aceleiaşi surse, deţinutul consideră că magistraţii Judecătoriei Oradea s-au „pronunţat cu rea credinţă” într-un dosar în care el era cercetat şi i-au schimbat regimul de detenţie, de la regim închis la maximă siguranţă şi 10 zile la izolare.

Magistraţii Tribunalului Alba şi-au declinat competenţa către colegii de la Tribunalul Bihor, unde urmează să fie stabilit un termen de judecată.

Nu este singura solicitare făcută de deţinut în ultima perioadă. Acesta a mai cerut 15 milioane de lei de la Penitenciarul Oradea, însă magistraţii Tribunalului Alba i-au respins cererea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici