Proces: o actriţă a câştigat în instanţă un milion de dolari pentru un film care nu s-a făcut

Actriţa franceză Eva Green a câştigat un proces prin care a solicitat un onorariu de un milion de dolari pentru un film care nu s-a realizat, potrivit BBC.

419 afișări
Imaginea articolului Proces: o actriţă a câştigat în instanţă un milion de dolari pentru un film care nu s-a făcut

Proces: o actriţă a câştigat în instanţă un milion de dolari pentru un film care nu s-a făcut

Actriţa a câştigat un proces la Înalta Curte în legătură cu onorariul său de un milion de dolari pentru un film SF care nu a fost realizat niciodată.

Vedeta a dat în judecată compania White Lantern Film, susţinând că trebuie să primească suma promisă de producătorii filmului A Patriot.

Procesul a început în luna ianuarie. Vineri, un judecător a decis că actriţa în vârstă de 42 de ani are dreptul la onorariul ei şi a respins solicitările White Lantern.

Producătorii s-au apărat susţinând că „cererile nerezonabile ale actriţei" au dus la anularea filmului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
proces,
film,
eva green

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici