Ping-pong cu procesul în care Augustin Lazăr contestă revocarea sa din funcţie. Dosarul se va judeca la Alba Iulia

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis că procesul prin care procurorul general Augustin Lazăr a contestat propunerea de revocare din funcţie înaintată de ministrul justiţiei se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

1219 afișări
Imaginea articolului Ping-pong cu procesul în care Augustin Lazăr contestă revocarea sa din funcţie. Dosarul se va judeca la Alba Iulia

Procesul în care Augustin Lazăr contestă revocarea sa din funcţie se va judeca la Alba Iulia

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis că procesul prin care procurorul general Augustin Lazăr a contestat propunerea de revocare din funcţie înaintată de ministrul justiţiei se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, l-a acuzat de mai multe ori pe Augustin Lazăr că trage de timp cu procesul în care a contestat revocarea, pentru a-i expira mandatul de procuror general.

Procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr a fost declanşată de către ministrul Tudorel Toader în 24 octombrie 2018. Procurorul general, Augustin Lazăr, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a fost declinată ulterior către Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici