Procurorii au efectuat noi audieri în dosarul lui Gheorghe Dincă

Procurorii au efectuat noi audieri în dosarul cazului crimelor din Caracal, unul dintre persoanele interogate fiind chiar un vecin de-al lui care desfăşoară mai multe activităţi şi deţine şi o tarabă în piaţă, potrivit unor surse apropiate anchetei.

1436 afișări
Imaginea articolului Procurorii au efectuat noi audieri în dosarul lui Gheorghe Dincă

Procurorii au efectuat noi audieri în dosarul lui Gheorghe Dincă

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că audierile continuă în dosarul crimelor din Caracal, unul dintre cei aduşi în faţa procurorilor fiind un vecin, care apare alături de Dincă în unele imagini surprinse de camerele de supraveghere.

DIICOT anunţă că Gheorghe Dincă nu a fost implicat în niciun dosar penal în perioada 2004-2019, nici în Olt şi nici în Craiova, şi precizează, în cazul dispariţiei Luizei, că dosarul de trafic de persoane a fost deschis după mai mult de o lună de la plângerea formulată de bunicul ei.

Taguri:
dincă,
audieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici