Procurorii DNA i-au prezentat lui Căşuneanu o nouă acuzaţie şi au amânat audierea

Procurorii DNA i-au prezentat, joi, omului de afaceri Costel Căşuneanu, suspectat de cumpărare de influenţă în dosarul în care mai sunt cercetaţi deputatul Cătălin Voicu şi judecătorul Florin Costiniu, o nouă acuzaţie şi au amânat audierea lui pentru un alt termen, au declarat surse judiciare.

32 afișări
Imaginea articolului Procurorii DNA i-au prezentat lui Căşuneanu o nouă acuzaţie şi au amânat audierea

Costel Căşuneanu (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a declarat, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a stat mai bine de o oră, că nu are nimic de comentat, spunând, ironic, că presa are de unde să se informeze.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că procurorii i-au adus, joi, la cunoştinţă omului de afaceri Costel Căşuneanu o nouă acuzaţie, iar audierea lui a fost programată pentru o dată ulterioară.

Omul de afaceri Costel Căşuneanu s-a prezentat, joi dimineaţă, în jurul orei 10.00, la sediul DNA, fiind însoţit de avocatul său Gheorghiţă Mateuţ.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX că omul de afaceri a fost chemat cel mai probabil pentru a da o declaraţie în dosarul în care este acuzat de infracţiuni de corupţie.

Potrivit procurorilor anticorupţie, omul de afaceri Costel Căşuneanu i-ar fi cerut, anul trecut, senatorului PSD Cătălin Voicu să intervină pe lângă judecătorii instanţei supreme pentru a obţine o hotărâre favorabilă privind un litigiu comercial dintre SC PA&CO Internaţional SRL Bacău şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionle din România (CNADNR).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici