Procurorii s-au autosesizat privind agresarea lui Preda de către BGS

Procurorii Parchetului Sectorului 6 s-au sesizat cu privire la înregistrarea conflictului de la mall Plaza, imaginile surprinzând mai mulţi angajaţi ai BGS în timp ce-l loveau pe Eugen Preda, neînsoţit.

22 afișări
Imaginea articolului Procurorii s-au autosesizat privind agresarea lui Preda de către BGS

Eugen Preda (Imagine: Eduard Andrei - Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 s-a sesizat în legătură cu o înregistrare în care se arată, pe parcusul a câteva secunde, cum mai multi angajaţi ai BGS îl lovesc pe Preda care este singur.

Potrivit surselor citate, în opinia procurorului care s-a autosesizat, agresiunile aplicate de BGS faţă de Preda sunt "exagerate şi nejustificate".

De asemenea, "nu sunt semne de pe înregistrare care să releve dacă Preda a lovit sau a încercat să se apere în această situaţie", susţin sursele citate.

Tribunalul Bucureşti judecă, vineri, recursul la decizia Judecătoriei Sectorului 6 privind eliberarea a trei persoane implicate, împreună cu Eugen Preda, în scandalul care a avut loc, sâmbătă seara, la mall Plaza România.

Tribunalul judecă recursul în cazul lui Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 6 a stabilit că aceştia pot fi cercetaţi în libertate.

Parchetul Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti a primit, marţi, CD-ul cu imaginile surprinse de camerele de luat vederi în timpul scandalului de sâmbătă seara de la Plaza Mall, această probă urmând a fi înaintată instanţei de recurs.

În motivarea deciziei de a nu-i încarcera pe cei trei presupuşi agresori implicaţi în scandalul de sâmbătă de la mall, Judecătoria sectorului 6 Bucureşti afirmă că a hotărât ca acuzaţii să fie judecaţi în libertate "şi pentru că declaraţiile angajaţilor firmei de pază a BGS au fost contradictorii", iar martorii audiaţi au susţinut că nu au observat direct incidentul.

Citeşte şi:

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Eugen Preda, pus în libertate

Andrei Udrea, implicat în scandalul de la mall Plaza, cercetat în libertate

Nu există declaraţii ale martorilor direcţi ai scandalului de la mall - instanţă

Eugen Preda va rămâne internat pentru investigaţii

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici