Profesoara din Gorj care umbla cu un ciocan în geantă este acuzată de o nouă agresiune. Cadrul didactic a lucrat cu aviz psihologic temporar

O profesoară de la şcoala din Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, este acuzată că a pălmuit, joi, un elev de clasa a cincea, aceasta fiind a doua agresiune a dascălului în ultimul an. Cadrul didactic a lucrat cu aviz psihologic temporar şi nu s-a prezentat pentru a obţine aviz definitiv.

4339 afișări
Imaginea articolului Profesoara din Gorj care umbla cu un ciocan în geantă este acuzată de o nouă agresiune. Cadrul didactic a lucrat cu aviz psihologic temporar

Profesoara din Gorj care umbla cu un ciocan în geantă este acuzată de o nouă agresiune

Poliţia Gorj a deschis o anchetă după ce o profesoară de limba română, de la Şcoala Gimnazială din Bengeşti-Ciocadia, ar fi lovit cu palma, joi, un elev de clasa a cincea.

„S-a întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă, în urma sesizării făcute de părinţii elevului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Profesoara a fost concediată în 2018 pentru că umbla cu un ciocan în geantă, însă instanţa a decis că se poate întoarce la catedră.

În luna octombrie a anului trecut, aceasta a fost acuzată că a lovit un elev cu telefonul mobil, în piept, iar părinţii copilului de 11 ani, elev în clasa a cincea, au sesizat Poliţia.

La ultima testare psihologică, profesoara a primit un aviz temporar care impunea o reevaluare, însă nu s-a mai prezentat.

„În data de 7 octombrie 2019 i-a fost emis un aviz temporar care impunea reevaluarea şi, în baza acestui document medical, Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Bengeşti a luat o decizie, numai că, aşa cum prevede legea, este confidenţială. În acest moment, considerăm că situaţia este soluţionată", a precizat, pentru MEDIAFAX, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Profesoara a fost filmată de elevi în timp ce cânta la ore şi purtând în geantă un ciocan.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, profesoarei i-a fost suspendat contractul de muncă, joi, pentru că nu ar fi prezentat un document că este aptă din punct de vedere psihologic pentru a rămâne la catedră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
profesor,
agresiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici