Profesoara înjunghiată la Ploieşti | Medicii au anunţat care este starea femeii. Agresorul a fost reţinut

Profesoara din Ploieşti înjunghiată în faţa cancelariei de un fost elev al şcolii a trecut cu bine peste operaţie, fiindu-i afectate însă mai multe organe interne. Profesoara este cea care a făcut actele de exmatriculare pentru elev, după ce şi-a ameninţat cu un cuţit un coleg.

2394 afișări
Imaginea articolului Profesoara înjunghiată la Ploieşti | Medicii au anunţat care este starea femeii. Agresorul a fost reţinut

Profesoara înjunghiată la Ploieşti | Medicii au anunţat care este starea femeii. Agresorul a fost reţinut (Sursa: 123RF)

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Florin Puşcariu, a declarat, miercuri, că profesoara de matematică a fost adusă în stare gravă, în şoc hemoragic, cu o sângerare mare. Starea dascălului este acum stabilă, fiind internat în secţia ATI.

„Este pe ATI internată. Acum este stabilă hemodinamic, conştientă, a fost detubată. În timpul operaţiei s-a constatat că lama cuţitului a afectat mai multe organe interne. A venit în stare gravă, în şoc hemoragic”, a declarat Puşcariu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Parchetul de la lângă Tribunalul Prahova a dispus, marţi seara, reţinerea tânărului, acesta fiind cercetat pentru tentativă de omor. Miercuri va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la audieri tânărul nu a vrut să declare nimic. Se pare că profesoara de matematică este cea care a făcut documentele pentru examtricularea elevului imediat după ce acesta şi-a ameninţat un coleg cu un cuţit.

Profesoara, soţia unui judecător de la Judecătoria Ploieşti, a fost înjunghiată, marţi, la Liceul "Spiru Haret" din oraş, de către un fost elev, în vârstă de 22 de ani, care fusese exmatriculat. Tânărul a reuşit să intre în şcoală profitând de faptul că pe poarta unităţii a intrat un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie. Totodată, asupra tânărului a fost găsită şi o sticlă cu ţuică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici