Profesor de matematică anchetat pentru că ar fi bătut o elevă

Un profesor de matematică de la şcola din localitatea botoşăneană Lunca este anchetat de poliţişti, după ce ar fi lovit o elevă de clasa a VI-a, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani declanşând o anchetă în acest caz.

218 afișări
Imaginea articolului Profesor de matematică anchetat pentru că ar fi bătut o elevă

Profesor de matematică anchetat pentru că ar fi bătut o elevă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Inspectorul şcolar general al judeţului Botoşani, Mihaela Huncă, a declarat corespondentului MEDIAFAX că ISJ Botoşani a fost sesizat de Poliţia Botoşani despre un incident petrecut la şcoala din Lunca, o elevă fiind lovită de un profesor de matematică.

Ea a precizat că a dispus ca o comisie de la ISJ Botoşani să verifice cele sesizate şi să dispună măsurile care trebuie adoptate în acest caz.

Huncă a mai spus că din informaţiile pe care le are, profesorul de matematică ar fi agresat o elevă, iar Poliţiai Rurală din comuna Hlipiceni s-a sesizat privind acest incident care a avut loc luni.

Ea a precizat că au fost anchetaţi tutorii copilului care nu doresc să depună plângere împotriva profesorului.

Şeful ISJ Botoşani a mai spus că profesorul acuzat de agresiune are 43 de ani vechime în învăţământ, iar în 2 martie ar urma să iasă la pensie, pe parcursul activităţii didactice neavând nicio sancţiune disciplinară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici