Profesor universitar din Arad, audiat de procurori după ce ar fi primit mită de la un student

Un profesor universitar din Arad, care predă la Facultatea de Medicină, este audiat, vineri, de către procurori, după ce ar fi primit mită de la un student, acesta din urmă formulând un denunţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

669 afișări
Imaginea articolului Profesor universitar din Arad, audiat de procurori după ce ar fi primit mită de la un student

Profesor universitar din Arad, audiat de procurori după ce ar fi primit mită de la un student (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Biroului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Sanda Deme, profesor universitar la Facultatea de Medicină a Universităţii de Vest "Vasile Goldiş" din Arad, a fost denunţată de un student că ar fi primit mită, fapt în urma căruia DGA a organizat, joi seară, un flagrant.

Conform sursei citate, Sanda Deme, care este şi medic primar neurolog, ar fi pretins bani de la student pentru rezolvarea unor situaţii şcolare.

Procurorii nu au menţionat deocamdată ce sumă a pretins, ci doar că a fost vorba despre un singur denunţ.

Sanda Deme este audiată, vineri, anchetatorii urmând să decidă dacă se impune reţinerea pentru 24 de ore a profesorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici