Profesorul anti-mască din Oradea are dosar penal. Bărbatul e cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor

  • Profesorul din Oradea care s-a filmat în timp ce protesta faţă de masca de protecţie are dosar penal
  • Nelu Pop s-a filmat cu masca de clovn şi spunea că elevii sunt animale
  • Procurorii din Oradea îl cercetează pentru zădărnicirea combaterii bolilor
733 afișări
Imaginea articolului Profesorul anti-mască din Oradea are dosar penal. Bărbatul e cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor

FOTO: Facebook Nelu Sandu Pop

Profesorul Nelu Pop de la Liceul Sportiv din Oradea care s-a filmat cu masca de clovn şi protesta faţă de măştile de protecţie are dosar penal. Procurorii din Oradea anunţă că bărbatul este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Anchetatorii s-au autosesizat după profesorul a postat pe pagina sa de Facebook o filmare în care el şi elevii purtau măşti de clovn şi de animale.

„Bună ziua. Ne aflăm astăzi la oră. Nelu Pop mă numesc. Sunt profesor la Liceul Sportiv din Oradea şi vreau să vă prezint cum arată o oră în condiţiile de astăzi. În condiţiile în care Guvernul ăsta ne obligă să purtăm măşti şi ne determină să ne comportăm şi să fim ca nişte animăluţe în ţarc.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici