Profesorul din Bihor, care îşi îndemna elevii să nu respecte regulile, este cercetat penal

  • Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea anunţă că profesorul de la Liceul cu Program Sportiv din Oradea care şi-a îndemnat elevii să nu respecte regulile impuse de Guvern, referitoare la purtarea măştii, este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
  • Şi preşedintele Klaus Iohannis consideră drept reprobabil gestul profesorului.
470 afișări
Imaginea articolului Profesorul din Bihor, care îşi îndemna elevii să nu respecte regulile, este cercetat penal

Sursă foto: captură Youtube

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea anunţă că în acest caz se fac cercetări cu privire la infracţiunile de zădărnicerea combaterii bolilor şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Potrivit procurorilor, profesorul de la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” din Oradea a postat, miercuri, pe reţelele de socializare o filmare cu elevii unei clase prin care protestează cu privire la măsurile dispuse de Guvernul României referitoare la purtarea măştilor în sălile de clasă.

Şi preşedintele Klaus Iohannis consideră drept reprobabil gestul profesorului.

„Este, din informaţiile mele, un caz singular, reprobabil. Nu cred că putem să tolerăm aşa ceva. Sunt convins că Inspectoratul Şcolar şi Consiliul de administraţiei al liceului vor lua măsurile de rigoare. Este jalnic”, a spus, miercuri Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici