Profesorul Ioan Lascăr, reales preşedinte al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti

Profesorul Ioan Lascăr, şeful Clinicii de chirurgie plastică reparatorie şi arsuri de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost reales în unanimitate în funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB).

378 afișări
Imaginea articolului Profesorul Ioan Lascăr, reales preşedinte al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti

Profesorul Ioan Lascăr, reales preşedinte al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Consiliul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti s-a întrunit la sfârşitul săptămânii, în prima sa şedinţă, după validarea alegerilor de către Comisia Electorală Centrală. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, membrii Consiliului au ales Biroul Executiv al CMMB.

"Avem de fapt aceeaşi componenţă în Biroul Executiv al CMMB, ceea ce ne va permite să lucrăm foarte bine în continuare. În plus, îl avem pe profesorul Mircea Cinteză în Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România", a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele CMMB, prof Ioan Lascăr.

Astfel, cei trei vicepreşendinţi aleşi ai CMMB sunt prof. dr. Constantin Virgiliu Arion, prof. dr. Vladimir Beliş şi prof. dr. Maria Dorobanţu. În funcţia de secretar al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti a fost ales prof. Dr. Emanoil Ceauşu.

În şedinţa comună, membrii aleşi ai Consiliului Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, împreună cu reprezentanţii desemnaţi în Adunarea Generală Naţională a Colegiului Medicilor din România, au ales pe cei trei reprezentanţi ai CMMB în Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România, respectiv Prof. dr. Mircea Cinteză, Prof. Dr. Emanoil Ceauşu şi Dr. Rodica Narcisa Tănăsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici