Profesorul universitar va avea un salariu de 7.800 de lei

Profesorul universitar va avea un salariu maxim de 7.800 de lei, fiind urmat de conferenţiarul universitar, care poate avea până la 6.000 de lei, potrivit proiectului legii unice de salarizare a bugetarilor.

18 afișări
Imaginea articolului Profesorul universitar va avea un salariu de 7.800 de lei

Profesorul universitar va avea un salariu de 7.800 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

Conform proiectului de act normativ salariile din învăţământ vor fi următoarele:

Proiectul de lege mai prevede că în salariu de bază al personalului din educaţie vor intra mai multe sporuri, precum cel neuropsihic, de stabilitate, cel pentru vechime, precum şi o creştere de 5% a salariului de bază.

De asemenea, personalul bugetar din educaţie va mai putea primi, în afara salariului de bază, salariul de merit, gradaţia de merit sau indemnizaţie de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici