Profeţiile lui Nostradamus pentru 2022: inflaţie, foamete, canibalism şi dominaţia roboţilor

  • Pandemia COVID nu este singura provocare pe care trebuie s-o înfrunte lumea.
  • Conform profetului Nostradamul, anul 2022 va aduce alte bătăi de cap pentru omenire.
  • Profeţiile lui Nostradamus strică Anul Nou.
5249 afișări
Imaginea articolului Profeţiile lui Nostradamus pentru 2022: inflaţie, foamete, canibalism şi dominaţia roboţilor

Profeţiile lui Nostradamus pentru 2022: inflaţie, foamete, canibalism şi dominaţia roboţilor

2022 va fi un an teribil, caracterizat de inflaţie, foame, canibalism, începutul supremaţiei roboţilor asupra oamenilor, criză economică cu triumful criptomonedelor şi secetă urmată de inundaţii devastatoare.

Clarvăzătorul francez şi-a scris profeţiile în jurul anului 1550 într-un mod suficient de vag şi confuz, dar suficient pentru a se preta la zeci de interpretări, citate cu nesaţ de presa internaţională.

Figura sa a fost acoperită de-a lungul secolelor de o asemenea aură de mister, determinând publicarea a zeci de cărţi care încearcă din greu să ofere un sens catrenelor sale tulburătoare, mai ales că 70% din predicţiile sale s-au adeverit

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici