Profilul angajatului ideal pe timp de criză! Tu te potriveşti?

Situaţia economică actuală înseamnă, după cum vedem în fiecare zi, disponibilizări, restrângeri de activitate în cazul companiilor, reducerea salariilor şi chiar falimente, cu efecte directe asupra pieţei forţei de muncă. Oferta de joburi din partea angajatorilor este din ce în ce mai mică, în timp ce cererea creşte de la o zi la alta. În aceste condiţii, angajatorilor le cresc pretenţiile, pentru că au de unde alege, drept pentru care caută oameni cât mai performanţi.

52 afișări
Imaginea articolului Profilul angajatului ideal pe timp de criză! Tu te potriveşti?

Profilul angajatului ideal pe timp de criză! Tu te potriveşti? (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Din acest motiv, succesul celor care îşi caută de muncă în zilele noastre poate fi atins prin îndeplinirea mai multor condiţii. Nu mai este suficient să ai studii. Pe lângă asta, trebuie să ai un simţ practic şi capacitatea de a te adapta şi de a învăţa în funcţie de situaţie. În procesul de recrutare, angajatorii încearcă să caute persoanele potrivite şi pricepute pentru postul scos la concurs.

Citeşte mai multe despre angajatul ideal pe timp de criză pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici