PROGNOZA METEO: Temperaturi maxime de -10 grade. Cum va fi vremea vineri

Vineri vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros în sud-estul ţării, unde, mai ales în prima parte a zilei, va mai ninge local, iar vântul va avea intensificări, viscolind, spulberând şi troienind zăpada.

3450 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO:  Temperaturi maxime de -10 grade. Cum va fi vremea vineri

PROGNOZA METEO: Temperaturi maxime de -10 grade. Cum va fi vremea vineri (Imagine: Marius Dumbrava/Mediafax Foto/AFP)

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare şi doar izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -19 şi -9 grade, mai coborâte în depresiuni spre -23 de grade, dar şi uşor mai ridicate în partea de vest. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

La Bucureşti, vineri, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi în prima parte a zilei va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de -8 grade, iar cea minimă de -15...-13 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

La munte vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi temporar noros şi trecător, în prima parte a zilei, va ninge slab în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici